Egyéb

Meghívó az őszi protestáns médiaműhelyre

Idén is megszervezi hagyományos őszi médiaműhelyét a Protestáns Újságírók Szövetsége (Prúsz). A rendezvénynek szeptember 28. és 30. között a révfülöpi Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központ (8253 Révfülöp, Füredi út 1.) ad helyet.

„A hit hallásból van” (Róm 10,17) – ez lesz a témája annak a konferenciának, amelyre aktív médiamunkásokat, továbbá a média belső szakmai kérdései iránt érdeklődőket várja a Prúsz. A médiaműhely fókuszába idén a rádiós újságírás kerül, tágabban: a rádiózás, a rádiómisszió hatása a közösségi élet minőségére a digitális világban.

A révfülöpi műhelybeszélgetések során avatott kollégák osztják meg tapasztalataikat arról, hogy az éter hullámain milyen módszerekkel, technikákkal szólíthatók meg leghatékonyabban a hallgatók evangéliumi tartalmakkal.

A protestáns médiaműhely részvételi díja (péntek vacsorától vasárnap ebédig): 15.000 Ft, Prúsz-tagoknak 7500 Ft. Elhelyezés kétágyas szobákban, a jelentkezés sorrendjében. Jelentkezni szeptember 20-ig a prusz@lutheran.hu címen vagy a 20-824-9657-es telefonszámon lehet Faggyas Ilona titkárságvezetőnél. (A jelentkezőknek részletes programmal igazoljuk vissza a regisztrációt.)