2021. évi Protestáns Médiaműhely a Soproni Múzeumban

Haza – szeretet – hűség

Meghívó a Protestáns Újságírók Szövetsége (Prúsz) nyilvános soproni konferenciájára

2021. november 27., szombat

10:00-18:00 óra

Soproni Múzeum (9400 Sopron, Fő tér 8.)

A Protestáns Médiaműhely rendkívüli konferenciája az 1921. december 14-16. között lezajlott népszavazás 100. évfordulója alkalmából kívánja sokoldalúan megvizsgálni, hogy a trianoni diktátum alapján Ausztriának ítélt területekből miként kerülhetett vissza Magyarországhoz Sopron, és további mintegy háromszáz négyzetkilométer…

Felkért előadók: Dr. Tóth Imre, a Soproni Múzeum igazgatója; Babucs Zoltán hadtörténész; Domonkos László író, újságíró; Dr. Vizi László Tamás főiskolai tanár, a Kodolányi János Egyetem rektorhelyettese, a Magyarságkutató Intézet tudományos főigazgató-helyettese; Prof. dr. Szakály Sándor egyetemi tanár, a Károli Gáspár Református Egyetem kutató professzora, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár főigazgatója; Soós Kálmán újságíró, ny. szerkesztő; Bánó Attila író, újságíró.

Az aktuálisan érvényes járványügyi előírások betartásával rendezendő konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni november 10-ig lehet a prusz@lutheran.hu e-mail címen, vagy – munkaidőben – a 06-20/824-9657-es telefonszámon.

Az elszállásolást igénylők részére szombaton ebédet és vacsorát, vasárnap reggelit is biztosítunk, melyek együttes költségéhez a hozzájárulás összege: PRÚSZ tagoknak 12 000.– Ft., nem PRÚSZ tagoknak: 20 000 Ft. Akik péntek éjszakára is igényelnek szállást, azok számára 20, illetőleg 30 ezer forint.

Címkék:

Szólj hozzá!

Kénytelen vagy bejelentkezni ahhoz, hogy hozzászólhass.